icon_menuBijwonen

Bestaat de ideale afslankpil?

Wie de ideale afslankpil bedenkt, zal daar ver-schrik-ke-lijk rijk mee worden. Renger Witkamp, hoogleraar Voeding en Farmacologie (Wageningen UR) brengt je op de hoogte van allerlei (bizarre!) pogingen in de afgelopen decennia om te komen tot die pil. Zit er een pil bij die jij zou overwegen om te nemen?   Wil je meer weten? Als je enthousiast bent geworden, kun je bij Kennislink meer over dit onderwerp lezen.

Vroeger hoefde je alleen maar minder te eten om gezond af te vallen., maar tegenwoordig mag je alleen nog glutenvrij superfood eten. Ben jij in deze mythe getrapt en stop jij je vol met gojibessen, quinoa en spelt? Lees dan op Kennislink.nl meer over de superonzin van superfoods.

 
prof. dr. Renger Witkamp

Over prof. dr. Renger Witkamp

Renger Witkamp is hoogleraar Voeding en Farmacologie aan Wageningen University. Je kunt bij hem terecht met zo ongeveer al je vragen over de effecten van voeding en geneesmiddelen op je gewicht en op je gezondheid in het algemeen. Ook onderzoekt hij de wisselwerking tussen voeding en geneesmiddelen. Uit zijn onderzoek blijkt dat "one drug fits all" al net zo onwaar als "one size fits all".

Met de steun van